Betaal mogelijkheden

Alles veilig.

Wasgeurtje probeert u zo makkelijk mogelijk te maken en zo duidelijk mogelijk. Via deze pagina geven we je inzicht in de betalingsmogelijkheden die wij accepteren.

Betalingen via wasgeurtje worden uitgevoerd via onze betalingsprovider mollie.nl. Mollie faciliteert betalingen middels een eigen betaalplatform. Dit platform is goed onderhouden en voldoet aan de wettelijke eisen met betrekking tot beveiliging en privacy.

Op wasgeurtje kun je de onderstaande betaalmethoden gebruiken:

1. iDEAL

Maak jij ook gebruik van internetbankieren? Dan kun je gebruikmaken van iDEAL. Betalen via iDEAL via wasgeurtje is niet alleen gratis, maar ook heel simpel, maar ook veilig en je kunt via je eigen vertrouwde bank betalen. Met de volgende banken kun je bij wasgeurtje met iDEAL betalen:

ABN AMRO
ASN Bank
Bunq
ING
Knab
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot

2. PayPal

Heb je een PayPal-account? Dan kun je deze gebruiken als digitale portemonnee. Aan je digitale portemonnee kun je verschillende betaalmethodes koppelen. Door in te loggen met je PayPal-account kun je betalingen bevestigen zonder je financiële gegevens met ons te delen. Jij regelt je betaling met PayPal en PayPal weer met ons. Makkelijk en geheel gratis.

3. Creditcard

Je kunt ook betalen met Visa en Mastercard. Deze creditcards bieden maximaal betaalgemak. Daarnaast zijn al je aankopen met een creditcard automatisch voor een bepaalde periode verzekerd.

4. Billink

Met Billink kun je achteraf betalen. Na een bestelling heb je vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Billink.

Liever via bankoverschrijving?

Als je liever betaalt via bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons in dat geval een mail of een berichtje via WhatsApp.