fbpx Skip to content

Wasgeurtje heerlijke, luxe, milieubewuste en langdurige geur voor uw wasgoed.

Wasgeurtje is een luxe wasparfum voor in de was, onze producten komen rechtstreeks uit Italië. Wasgeurtje is gemaakt voor consumenten die op zoek zijn naar een nieuw, kindvriendelijk en milieubewuste geursensatie voor in de was. Onze frisse en delicate wasgeuren zijn parabenen vrij (E-nummers) en gemaakt op basis van essentiële oliën. Onze heerlijke geuren worden aan het eind van uw wasprogramma vermengd met het wasgoed. Omdat het essentiële oliën zijn, blijven onze geuren dus extra lang hangen. Hierdoor wordt ook nog eens de omgeving waarin u de was opruimt geurig. Wasgeurtje zorgt ervoor dat u iedere wasdag begint en eindigt met een vrolijke glimlach.
  • Wasgeurtje zorgt ervoor dat je was langer lekker ruikt.
  • Hoe gebruik je onze 100ml Wasgeurtje? – Druppel de wasparfum in het kindvriendelijke dopje (5ml), en doe de vloeibare Wasparfum in het laatje van de wasverzachter bij een volle wastrommel.
  • Hoe gebruik je ons proefpakket? – Druppel minimaal een half(5ml) of maximaal één heel proefflesje wasparfum in het laatje van de wasverzachter bij een volle wastrommel.
  • Wasgeurtje is een extra toevoeging naast je bestaande wasmiddel & wasverzachter.

Onze blije klanten aan het woord

Onze wasproducten zijn vrij van parabenen. 

Aanmelden voor nieuwsbrief? U wordt maandelijks op de hoogte gehouden van kortingen en nieuwste producten!

* indicates required
/ ( dd / mm )