google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact
google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact

Onze producten zijn geheel vegan, vrij van parabenen en op etherische/natuurlijke basis. Wij maken gebruiken daarnaast gebruik van 100% gerecyled plastic om nog milieubewuster te zijn en te blijven.

Zoals u kunt lezen, zijn onze producten geheel vegan. Dit betekent dat onze producten niet op dieren zijn getest, daarnaast bevatten onze producten ook geen dierlijke stoffen. Ook maken wij geen gebruik van microplastic in onze producten. Al met al zijn onze producten milieubewust en diervriendelijk.

Ter informatie omtrent symbolen op onze flessen:

Op het etiket staat ‘schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.’ Dat klinkt gevaarlijk – maar wat betekent het nou precies?

Henny Bron is senior zuiveringstechnoloog bij waterzuivering Nieuwveer in Breda. Die melding is een Europese verplichting, legt zij uit. Maar die schadelijkheid geldt alleen als het wasmiddel in het open water terechtkomt. Je moet het niet in de sloot gooien, want daar kunnen waterorganismen niet tegen. Maar als je het middel gewoon gedoseerd gebruikt, in de wasmachine, dan komt het afvalwater via het riool terecht bij de waterzuivering.

Henny Bron: “Wasmiddelen en geurstoffen zitten altijd in afvalwater van huishoudens. En dat is precies waar de waterzuivering voor bedoeld is.” De parfumproducten kunnen dus geen kwaad.

In de waterzuivering wordt het water gefilterd op zand, drollen en andere stukjes. Vervolgens eten bacteriën de vervuiling uit het afvalwater, in grote bassins. De vervuiling die overblijft bezinkt in het slib. Het schone water wordt vervolgens gestort als oppervlaktewater

Benieuwd naar onze heerlijke geuren? Probeer dan ons proefpakket en beleef een heerlijke geur beleving die u nooit eerder heeft mogen beleven.

Onze klantreviews

Uitstekend

trustpilot icoon wasgeurtje header

 

rating varified Get verified

Dailila

Ben er altijd heel blij mee

Ben er altijd heel blij mee, zodra de flesjes op zijn bestel ik gelijk een nieuw voorraadje, kan niet meer zonder

rating varified Get verified

Hester Scherpenzeel

Snel geleverd

Snel geleverd. Zat netjes verpakt. Past in de brievenbus dus je hoeft er niet thuis voor te blijven.

rating varified Get verified

Dirk

Snelle levering

Wij hebben een proefpakket besteld bij Wasgeurtje.nl. Dit pakketje werd binnen enkele dagen geleverd. Vijf verschillende geuren die je toevoegt aan het wasprogramma.

rating varified Get verified

Tamara

de romph

Heerlijk ruikende was, je ruikt het door het hele huis , hopelijk komen er snel nieuwe geuren in grotere verpakking, want een proef setje is zo op. Wil geen anderen wasparfum meer

rating varified Get verified

Mukto

Mukto inc

De was ruikt heerlijk fris en door het proefpakket kun je je favoriete geur uitkiezen. Het proefpakket is goed voor ongeveer 12 wasbeurten. Best een aanrader!