Over ons

Het ontstaan van Wasgeurtje

Wij van Wasgeurtje bestaan uit Jack en Rezgar.

In de zomer van 2020 zijn wij bij toeval elkaar tegengekomen op een barbeque van vrienden. Tijdens deze barbeque kwamen wij er achter dat wij veel gemeenschappelijke interesses hadden.

In korte tijd zijn wij uit gegroeid van bekende, naar goede vrienden en vervolgens samenwerkende ondernemers.

Rezgar is 28 jaar oud en ongeveer 8 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Momenteel werkzaam in het cluster 4 onderwijs bij Mr. de Jonghschool te Amsterdam. De coronaperiode gaf Rezgar meer vrije avonduren om zijn energie in het ondernemen te stoppen. Aangezien zijn favoriete hobby (voetbal) wegens de strenge coronamatregelen niet meer uitgevoerd mocht worden. Zo konden Rezgar en Jack steeds meer tijd doorbrengen.

Jack is een 35 jarige ondernemer en trotse vader van een dochter van 4 jaar oud. Jack heef het als ondernemer ook erg te voorduren tijdens de coronamaatregelen. Net vóór de coronamaatregelen heeft hij tijdens zijn laatste vakantie (Milaan, Italië) een souvenir meegenomen voor zijn vriendin. Zowel Jack als zijn vriendin en hun dochter zijn helemaal weg van de heerlijke Italiaanse wasgeur. Na dit te laten weten en te laten ruiken aan Rezgar besluiten zij dit met heel Nederland te willen delen.