google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact
google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact

Privacybeleid Wasgeurtje.nl

Laatst bijgewerkt op 15 januari 2024 Dit is de privacy- en cookieverklaring van JR Trade Company Ltd, gevestigd aan Keizersgracht 391a, 1016 EJ Amsterdam, Nederland, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in plovdiv onder KvK-nummer 206961513 en met BTW-nummer BG206961513. In deze verklaring leggen we uit hoe we persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen via onze website Wasgeurtje.nl (“Website”). We nemen uw privacy serieus en streven ernaar uw persoonlijke informatie te beschermen en te respecteren.

1. Verzameling en gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruik van onze Website kunnen we de volgende persoonsgegevens verzamelen en verwerken:

2. Doeleinden van gegevensverwerking

We verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

3. Delen van persoonsgegevens met derden

We delen uw persoonsgegevens alleen met derden in overeenstemming met dit privacybeleid en voor de volgende doeleinden:

4. Bewaartermijn van persoonsgegevens

We bewaren uw persoonsgegevens zolang als nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld, inclusief de wettelijke bewaartermijnen. Na deze periode zullen we uw gegevens veilig verwijderen of anonimiseren.

5. Uw rechten

U heeft bepaalde rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

6. Klachten

Als u van mening bent dat wij niet op de juiste manier omgaan met uw persoonsgegevens, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

7. Beveiliging

We nemen de beveiliging van uw persoonsgegevens serieus en nemen passende maatregelen om deze te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeoorloofde toegang en andere risico’s.

8. Wijzigingen in dit privacybeleid

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd om te voldoen aan nieuwe wettelijke vereisten of om ons privacybeleid bij te werken. We raden u aan om regelmatig te controleren op updates.

9. Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot dit privacybeleid of uw persoonsgegevens, kunt u contact met ons opnemen:

JR Trade Company Ltd Keizersgracht 391a 1016 EJ Amsterdam Nederland E-mail: [email protected] Telefoon: +31850130051

© 2024 Wasgeurtje.nl. Alle rechten voorbehouden.

Onze klantreviews

Uitstekend

trustpilot icoon wasgeurtje header

 

rating varified Get verified

Dailila

Ben er altijd heel blij mee

Ben er altijd heel blij mee, zodra de flesjes op zijn bestel ik gelijk een nieuw voorraadje, kan niet meer zonder

rating varified Get verified

Hester Scherpenzeel

Snel geleverd

Snel geleverd. Zat netjes verpakt. Past in de brievenbus dus je hoeft er niet thuis voor te blijven.

rating varified Get verified

Dirk

Snelle levering

Wij hebben een proefpakket besteld bij Wasgeurtje.nl. Dit pakketje werd binnen enkele dagen geleverd. Vijf verschillende geuren die je toevoegt aan het wasprogramma.

rating varified Get verified

Tamara

de romph

Heerlijk ruikende was, je ruikt het door het hele huis , hopelijk komen er snel nieuwe geuren in grotere verpakking, want een proef setje is zo op. Wil geen anderen wasparfum meer

rating varified Get verified

Mukto

Mukto inc

De was ruikt heerlijk fris en door het proefpakket kun je je favoriete geur uitkiezen. Het proefpakket is goed voor ongeveer 12 wasbeurten. Best een aanrader!