wat is het verschil tussen wasparfum, waskorrels en wasverzachter?

Wasparfum is nieuw op de Nederlandse markt, en verschilt van traditionele waskorrels en wasverzachter. Om je wasgoed een unieke en prettige geur mee te geven, heb je inmiddels dus drie keuzes. Wat is het verschil tussen wasparfum, waskorrels en wasverzachter?

Wat is wasparfum?

Voordat we je gaan vertellen over de verschillen tussen de drie producten, is het belangrijk om je iets meer achtergrond te geven over wasparfum. Wat is wasparfum precies en wat zijn de voordelen? Parfum zorgt voor een fijne geur die lang blijft hangen. Dat is zo bij de parfum die je in de ochtend gebruikt voordat je onderweg gaat naar school of je werk, en ook als we het hebben over wasparfum. Het product is van de drie het nieuwste item op de Nederlandse markt, en steeds meer mensen ontdekken de voordelen in de vorm van een unieke geur die je de hele dag met je meedraagt.

Verschil wasparfum en waskorrels

We zijn op zoek naar absolute luxe. Naast een schone was, verlangen we daarom ook dat onze kleding en wasgoed heerlijk ruikt. Dat kan zowel met waskorrels, een schepje korrels die je tussen de was kunt gooien, en wasparfum die je in het wasverzachter vakje kunt gooien. Dit geldt als toevoeging op het bestaande wasmiddel, en met een paar druppels parfum maak je al een enorm verschil. Wat is het verschil tussen wasparfum en waskorrels? Dat is de kracht van de geur, met name terug te vinden in de tijdsspan waarin die geur in je wasgoed blijft hangen. Wasparfum is dermate veel krachtiger, dat je de hele dag, en zelfs de volgende dag, kunt genieten van een ongeëvenaarde geur.

Waskorrels geven diezelfde fijne geur mee aan je wasgoed, maar hier geniet je in de regel iets minder lang van.

Verschil tussen wasverzachter en wasparfum

Hetzelfde is in principe van toepassing op wasverzachter. Wasverzachter versterkt de geur van wasmiddelen, maar zijn ook relatief duur en je moet behoorlijk veel wasverzachter gebruiken om de geur van wasparfum te evenaren. Daarnaast heeft wasverzachter een ietwat misleidende titel, omdat dit je kleding niet altijd even ‘zacht’ maakt. De wasparfum genereert een sterkere geur, welke langer blijft hangen. Je hoeft ook nog eens minder wasparfum te gebruiken, waardoor de parfum langer meegaat dan traditionele wasverzachters.

Alle bovengenoemde producten zorgen er overigens voor dat je de geur van je wasgoed een prettige impuls geeft. Ontdek waar jouw voorkeur ligt.