Waarom wasgeurtje gebruiken?

Een heerlijke geurboost en een glimlach!

Feit: is dat geur enorm de stemming van mensen en dieren beïnvloed. Geur is daarom belangrijk. Citroengeur is voor veel mensen de ideale geur voor bij het afwassen, maar andere geuren zijn fijn voor de was! U leest deze pagina. Dat betekent  dat de kans groot is dat u het prettig en lekker vindt om omringd te zijn door frisse geuren. U weet waarschijnlijk ook hoe u van de kleine dingen kunt genieten. Daarom willen wij helpen uw dag geuriger en dus prettiger te maken door iets klein, maar wel heerlijk en fijn aan te bieden. Door wasgeurtje toe te voegen aan uw was, of deze nu wit of gekleurd is, willen wij dat stukje genieten even een boost geven. Niet alleen het zien van een schone was, maar nu ook het ruiken van uw schone was zal u weer een glimlach geven!
De meeste volle parfums zijn gemaakt van ongeveer 10-20% parfumoliën opgelost in alcohol en een spoor van water.

Wasparfum geeft u verfrissende energie.

Hoe klinkt het? Het enige wat u hoeft te doen is wassen met wasparfum! De geurverbetering die u krijgt na het openen van de wasmachinedeur geeft u nieuwe energie!

Wasparfum nieuw in Nederland!

Deze nieuwe toevoeging op het wassen, heeft zijn geuren laten overwaaien uit Italië. Enthousiaste gebruikers in samenwerking met Italianen introduceren deze heerlijke wasparfumgeuren nu ook in Nederland. Wasparfum is in Italië al jaren een bekend fenomeen.

Wat maakt wasparfum zo bijzonder? De geur die onze parfum heeft is uniek en elke soort heeft een speciale samenstelling! Laat u verleiden door onze bijzondere formules van Wasgeurtje.

Wasparfum is geschikt voor alle wasmachines.

Onze wasparfumsamenstelling is veilig voor alle kleding en wasmachines. Onze formule wordt al jaren professioneel gebruikt in verschillende winkels en wasserijen in Italië. U kunt dus met een gerust hart uw lievelingskleding heerlijk doen ruiken!  

Naast het voldoen aan de Europese richtlijnen, bevat de lijn van Wasgeurtje ook nog eens GEEN PARABENEN. U weet wel… de chemische conserveermiddelen waardoor ingrediënten langer meegaan. Of te wel E-nummers.