google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact
google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact

Onze luxe lijn

Nieuwe geurcollectie proefpakket

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
Ylang scent transparant achtergrond in een 100ml fles

Ylang Scent

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden

White Musk

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden

Evening Dew

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
sweet fog transparant achtergrond in een 100ml fles

Sweet Fog

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden
lavender odor mooi vertoonde fles in een 100ml fles transparant

Lavender Odor

 15,95
voor 16:00 besteld = vandaag verzonden

Een heerlijke wasparfum aanbieding

Dat was lekker hoort te ruiken wanneer het net uit de wasmachine komt, is wel bekend. Het is dan ook niet voor niets dat er zoveel verschillende soorten wasmiddelen te koop zijn en dat er constant wordt geëxperimenteerd met verschillende parfums om het wasmiddel nog net wat lekkerder te laten ruiken. Maar het gebruik van allemaal verschillende soorten parfum kan irritatie veroorzaken aan de huid. Dit is iets wat je niet graag zou willen. Er is ook een andere manier om je was een echte geurboost te geven zonder dat er gebruik wordt gemaakt van schadelijke stoffen of parfums die irritatie opwekken aan de huid. Hoe? Daar weten we bij Wasgeurtje alles van. We presenteren je een wasgeurtje. Een speciale mix van de heerlijkste geuren die je kunt toevoegen aan de was. Zo krijgt je was een heerlijke geur dat lang blijft zitten en waarvan je echt kan genieten. Profiteer nu van de aanbieding de we hebben op de cadeauset!

Een heerlijke geurboost voor de was

Wist je dat geuren de stemming van zowel mensen als dieren beïnvloedt? Het is daarom belangrijk dat er een heerlijke geur is. Of het nu gaat om een ruimte waarin je je vertoeft of om kleding of de was in het algemeen. Zodra het lekker ruikt, zul je er zowel mens als dier gelukkig mee stemmen. Als je denkt aan het afwassen, dan zal het waarschijnlijk zijn dat je geniet van de heerlijke geur van citroen tijdens het afwassen of dat je onder de douche jezelf inzeept met de heerlijke geur van bloemetjes of de geur van de oceaan. Er zijn verschillende mogelijkheden. En ditzelfde geldt ook voor de geur die je kunt toevoegen aan de was. Met een heerlijk wasgeurtje kun je genieten van de kleinste dingen in het leven. Door middel van het toevoegen van een geur aan de was, is het prettig om de was vervolgens uit de machine te halen en de geuren tot je te nemen. Het maakt niet uit of je was gekleurd of wit is, elk type was kan een boost gebruiken.

Wasparfum in Italië

In Nederland zijn we misschien pas verwend met een wasparfum, maar in Italië wordt het al veel langer gebruikt. Door samen te werken met Italië, hebben we de lekkerste geuren wasparfum op de markt weten te brengen. Het idee is ontstaan in Italië en vanuit daar is het over komen waaien naar vele andere plekken in Europa, waaronder in Nederland. Maar wat maakt een wasparfum nu zo bijzonder? Kun je niet gewoon elk geurtje of elk parfummetje toevoegen aan de was? Het is de bedoeling dat de was lekker zal gaan ruiken en dat het verder niet beschadigd raakt. Daarnaast is het ook zeker niet de bedoeling dat de geur zo indringend is dat het helemaal niet meer goed ruikt of dat de geuren snel vervliegen. Daarom is het ook niet mogelijk om elk willekeurig parfummetje te gebruiken in de was. De parfum die we op de markt hebben gebracht, is speciaal gemaakt voor de was, geschikt voor elke wasmachine en daarnaast heeft het ook een unieke samenstelling. De was blijft hierdoor de hele dag lekker rukken zonder dat de geur overheerst.

Een prachtige cadeauset of een proefpakket

Doordat er zoveel geuren te verkrijgen zijn, is het voor ons voor te stellen dat je niet direct een keuze kunt maken uit deze verschillende geuren. Daarom hebben we een proefpakket samengesteld. Dit is een speciaal pakket bestaande uit verschillende geuren, zodat je kunt oriënteren op welke geuren goed passen bij je wensen. Smaken verschillen en datzelfde geldt voor de geuren! En wat is er nu leuker dan iemand blijdschap te gunnen en ook te laten genieten van heerlijk ruikende was. Daarom hebben we een prachtige cadeauset samengesteld met de heerlijkste geuren. Deze zitten in een luxe giftset zodat je er alleen nog maar een persoonlijke boodschap aan hoeft toe te voegen. En wist je dat je nu korting krijgt op een cadeauset? Zo is het niet alleen leuk voor degene die het cadeau van je krijgt, maar ook voor je eigen portemonnee.

De cadeauset bevat vijf flesjes van 100 milliliter. Je kunt hierbij denken aan de geuren Flower RainBlossem DripSundanceFull Moon en Morning Vapor. Als je nu een giftset koopt, krijg je er ook een gratis proefpakket bij t.w.v. €14,95 en daarnaast een gratis doseerdop die goed van pas komt tijdens het wassen. Zo doe je nooit teveel wasgeur bij de was en kun je nog beter genieten van de heerlijke geuren. Je bestelt de giftset makkelijk en snel via onze webshop en we handen je bestelling met zorg af. Zo heb je het snel in huis en kan zowel je als degene aan wie je het cadeau geeft snel genieten. Schrijf je gelijk ook in voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste geuren en aanbiedingen.

Onze klantreviews

Uitstekend

trustpilot icoon wasgeurtje header

 

rating varified Get verified

Dailila

Ben er altijd heel blij mee

Ben er altijd heel blij mee, zodra de flesjes op zijn bestel ik gelijk een nieuw voorraadje, kan niet meer zonder

rating varified Get verified

Hester Scherpenzeel

Snel geleverd

Snel geleverd. Zat netjes verpakt. Past in de brievenbus dus je hoeft er niet thuis voor te blijven.

rating varified Get verified

Dirk

Snelle levering

Wij hebben een proefpakket besteld bij Wasgeurtje.nl. Dit pakketje werd binnen enkele dagen geleverd. Vijf verschillende geuren die je toevoegt aan het wasprogramma.

rating varified Get verified

Tamara

de romph

Heerlijk ruikende was, je ruikt het door het hele huis , hopelijk komen er snel nieuwe geuren in grotere verpakking, want een proef setje is zo op. Wil geen anderen wasparfum meer

rating varified Get verified

Mukto

Mukto inc

De was ruikt heerlijk fris en door het proefpakket kun je je favoriete geur uitkiezen. Het proefpakket is goed voor ongeveer 12 wasbeurten. Best een aanrader!