Wasparfum

Alles over wasparfum

Reuk is een belangrijk zintuig. Geuren doen meer met ons dan we denken. Dat kleding lekker ruikt is belangrijk. Voeg daarom wasparfum toe aan de kleding in de wasmachine, je kunt kiezen uit:

  • Blossom drip
  • Morning vapor
  • Flower rain
  • Sundance
  • Full moon

Lees in deze tekst wat geuren met ons doet, hoe belangrijk het is.

Van lavendel krijg je geen honger

Er is veel onderzoek gedaan naar het fenomeen reuk. Het doet veel in het brein, en online staan prachtige voorbeelden. Bijvoorbeeld, onderzoekers hebben studenten in een ruimte een koek laten eten wat niet ging zonder kruimels te morsen. Eerst had de ruimte een neutrale geur, en bij de volgende groep de geur van allesreiniger. Frappant is dat de studenten, als de ruimte een gewone of geen geur heeft, de kruimels amper opruimen. Maar als er een geur van schoonmaakmiddel rondhangt, dan ruimen ze de kruimels wel op. De goede geur kan dus een mens opgeruimder maken.

 

Waarom zou u wasparfum kopen van wasgeurtje?

Via onderstaande filmpje kunt u zien wat wasgeurtje voor u kan betekenen.
Wat ook bekend is dat geur trek kan geven. In Nederland is het verboden om geurtjes bewust te verspreiden, in andere landen loost soms de afzuigkap van een zaak die noten bakt de lucht bewust de winkelstraat in. De mensen die langs zo’n zaak lopen worden door de geur lekker gemaakt om een zakje pinda’s te kopen. Zo zijn er tal van voorbeelden te schetsen dat geuren veel met het brein doen. Als jij je man het meest aantrekkelijk vindt als hij aftershave op heeft, dan is er niets fout aan je, integendeel zelfs. Dit geldt ook voor trek krijgen in een plakje cake als je een bakkerij ruikt.

Waarom moet kleding eigenlijk lekker ruiken?

Kleding zegt veel. Je beste vriendin kan zo aan je outfit zien in welke stemming je bent. Ook zul je zelf behoefte hebben aan die wisseling van kleding bij iedere gelegenheid. Kleding maakt jou als diegene die aan het werk is, of vrije tijd heeft. Iemand die gaat sporten of thuis aan het klussen is. Kleur, model, alles zegt iets over jou. Het is een logisch gevolg dat kleding ook lekker moet ruiken omdat geur nou eenmaal veel met het brein doet. Tot nu toe waren de ideeën goed, wasmiddelen hebben allen een luchtje, en dat geldt ook voor de wasverzachter. Helaas is het allemaal een net niet. Nu lost het persoon wat de kleding draagt veel op, denk aan minstens deodorant met een lekker luchtje wat in de kleding trekt. Bij echt uitgaan een eau de toilette of parfum wat ook in de kleding trekt.

Probeer eens wasparfum Morning vapor

In het intro staat een korte opsomming met geurtjes. Dat lijstje kan lastig zijn, en niet alleen omdat het Italiaanse termen zijn. Menselijk is dat je eerst een proefgeurtje wil, desnoods aan de binnenzijde van de dop wil ruiken. In een fysieke winkel zal die mogelijkheid er wel zijn, maar wat doe je als je online geurtjes koopt? De oplossing is gaan voor het gangbare, en de morning vapor is zo’n gangbare. Het geurtje valt bij het merendeel van de mensen in de smaak, sterker nog, het is bij velen favoriet. Het is makkelijk te gebruiken, en daarna heb je wasgoed wat heerlijk ruikt. Je kleding zal beter bij je passen als het lekker ruikt, wat overblijft is spelen met de kleuren en soorten outfit passend bij de gelegenheid en je stemming. De geur morning vapor is echt die aanrader om het middel te proberen, om ermee te starten. De anderen geuren komen eventueel later wel.

Toont alle 6 resultaten