Hoe kan ik wasparfum doseren in een IDOS wasmachine? - Wasgeurtje.nl

Hoe kan ik wasparfum doseren in een IDOS wasmachine?

Wasparfum is een geweldige manier om je wasgoed een heerlijke geur te geven, en het doseren van de juiste hoeveelheid is belangrijk om de beste resultaten te behalen. Als je een IDOS wasmachine hebt, zijn er een paar stappen die je kunt volgen om de juiste hoeveelheid wasparfum te doseren.

Stap 1: Open het IDOS-doseerbakje

Om wasparfum toe te voegen aan je IDOS wasmachine, moet je eerst het IDOS-doseerbakje openen. Dit is het kleine vakje dat zich boven het hoofddoseerbakje bevindt.

Stap 2: Voeg de juiste hoeveelheid wasparfum toe

Gebruik onze IDOS calculator om te berekenen hoeveel wasparfum je nodig hebt voor de hoeveelheid wasgoed die je gaat wassen. De calculator maakt gebruik van de nieuwste formule om de juiste mengverhouding voor je te berekenen, zodat je nooit te veel of te weinig wasparfum gebruikt.

Als je de juiste hoeveelheid wasparfum hebt berekend met behulp van de calculator, voeg je de wasparfum toe aan het IDOS-doseerbakje. Let op dat je de wasparfum niet rechtstreeks in het hoofddoseerbakje of de trommel van de wasmachine giet.

Stap 3: Sluit het IDOS-doseerbakje

Nadat je de juiste hoeveelheid wasparfum hebt toegevoegd aan het IDOS-doseerbakje, sluit je het deksel van het bakje en sluit je de wasmiddellade van de wasmachine.

Met deze stappen kun je gemakkelijk de juiste hoeveelheid wasparfum doseren in je IDOS wasmachine. Vergeet niet om onze IDOS iframe calculator te gebruiken voor de beste resultaten!