Wasparfum Kruidvat – Wasgeurtje.nl

Opzoek naar wasparfum Kruidvat?

Wasparfum Kruidvat is een leuk product om kennis te maken met wasparfum. Maar wanneer je een stapje verder wenst dan wasparfum van Kruidvat, dan bent u bij Wasgeurtje op het juiste adres.

Wij bieden namelijk luxe wasgeurtjes met exclusieve en unieke geuren waar u echt een wow effect van krijgt.

Verschil van Wasgeurtje en wasparfum van Kruidvat

Het verschil van Wasgeurtje ten opzichte van wasparfum van Kruidvat:

  • Wasparfum Kruidvat maakt gebruik van waskorrels die in de wastrommel geplaatst moet worden en alle waskorrels direct toegevoegd worden. Wasparfum van Wasgeurtje doet u de vloeistof in het wasverwachterbakje waardoor het gelijkmatig verdeeld wordt.
  • Wasgeurtje is vele malen geconentreerder dan de waskorrels van Kruidvat.
  • Met Wasgeurtje blijft de geur veel langer in alle soorten textiel hangen.

Waar wacht u nog op? Was vandaag nog bijvoorbeeld uw beddengoed, handdoeken of sportkleren met de heerlijke geuren van Wasgeurtje. Ook uw gordijnen kunt u gewoon wassen met Wasgeurtje. Kortom, met Wasgeurtje kunt u alle soorten textiel veilig wassen.

Wasparfum kruidvat
[trustindex data-widget-id=9a3811833b0098530b5c01ad09]

Probeer dan nu onze heerlijke wasgeurtjes die tot wel 3 weken lang blijven ruiken.

Wassen met wasgeurtje gaat echt met een glimlach waardoor u echt met plezier uw was zult doen. Onze motto is niet voor niets:

“Iedere wasgdag weer een glimlach”.

Wilt u gelijk kennis maken met al onze geuren? Probeer dan ons proefpakket en ervaar net als duizenden voorgaande klanten de ultieme ervaring met Wasgeurtje (Beoordeeld met een 4.8).

Nu tijdelijk de gehele lijn als cadeauset in de aanbieding!

Wasparfum Kruidvat

Bent u op zoek naar wasparfum van Kruidvat? Probeer dan eens Wasgeurtje voor exclusieve en unieke geuren waar u een wow-effect van krijgt. Onze wasgeurtjes zijn vele malen geconcentreerder dan de waskorrels van Kruidvat en de geur blijft veel langer in alle soorten textiel hangen. Waar wacht u nog op? Was vandaag nog bijvoorbeeld uw beddengoed, handdoeken of sportkleren met de heerlijke geuren van Wasgeurtje. U kunt zelfs uw gordijnen gewoon wassen met Wasgeurtje. Kortom, met Wasgeurtje kunt u alle soorten textiel veilig wassen.

Wasparfum Etos

Goed nieuws, wanneer u op zoek bent naar Wasparfum Etos, dan vindt u ze nu bij diverse Etos winkels. Zie hiervoor onze verkooppunten pagina voor de dichtstbijzijnde Etos winkels bij u in de buurt. Ook kunt u zich als retailer aanmelden via onze retail pagina.