Toont alle 7 resultaten

Wasparfum kopen doet u bij Wasgeurtje.nl!

Bent u op zoek naar een middel om uw schone was extra lekker en fris te laten ruiken? Dan is het een erg goed idee om onze wasparfums te kopen. Wasgeurtje heeft verschillende wasgeuren ontwikkeld waarmee u uw was heerlijk kunt laten ruiken. Op deze pagina leest u er meer over!

Waarom wasparfum gebruiken?

Reuk is een zeer belangrijk zintuig, dat invloed heeft op hoe wij dingen beleven, herinneren en zelfs ook hoe wij dingen proeven. Geuren doen meer met ons dan we ons beseffen. Misschien bent u zich er nog niet zo van bewust, maar het is voor ons ook erg belangrijk dat onze kleding lekker ruikt. Wanneer de kledingstukken die wij aantrekken lekker ruiken, voelen we er ons comfortabeler en zelfverzekerder in dan wanneer er niet zo’n fijn geurtje aan zit. Wilt u zeker weten dat uw kleding lekker ruikt? Dan is het een erg goed idee om een wasparfum te kopen.

Van lavendel krijgen we geen honger

Er is veel onderzoek gedaan naar het fenomeen reuk. Het doet veel in het brein, en online staan prachtige voorbeelden. Bijvoorbeeld, onderzoekers hebben studenten in een ruimte een koek laten eten wat niet ging zonder kruimels te morsen. Eerst had de ruimte een neutrale geur, en bij de volgende groep de geur van allesreiniger. Frappant is dat de studenten, als de ruimte een gewone of geen geur heeft, de kruimels amper opruimen. Maar als er een geur van schoonmaakmiddel rondhangt, dan ruimen ze de kruimels wel op. De goede geur kan dus een mens opgeruimder maken.

Andere geuren kunnen juist wel trek geven!

Wat ook bekend is dat geur trek kan geven. In Nederland is het verboden om geurtjes bewust te verspreiden, in andere landen loost soms de afzuigkap van een zaak die noten bakt de lucht bewust de winkelstraat in. De mensen die langs zo’n zaak lopen worden door de geur lekker gemaakt om een zakje pinda’s te kopen. Zo zijn er tal van voorbeelden te schetsen dat geuren veel met het brein doen. Als jij je man het meest aantrekkelijk vindt als hij aftershave op heeft, dan is er niets fout aan je, integendeel zelfs. Dit geldt ook voor trek krijgen in een plakje cake als je een bakkerij ruikt. Zo ziet u maar weer in welke mate geuren ons kunnen beïnvloeden.

Wat is wasparfum?

wasparfum proefpakket
De naam zegt het eigenlijk al: wasparfum is parfum voor de was. De geuren van Wasgeurtje zijn speciaal ontwikkeld om bij de was in te doen. Onze parfums brengen geen schade aan uw kleding aan, van welk materiaal ze ook zijn gemaakt, en laat uw was heerlijk ruiken. Wij hebben vijf verschillende soorten wasgeuren uitgebracht die elk uw kleding heerlijk laat ruiken. Welke u gaat gebruiken, hangt maar net af van waar uw voorkeur naar uitgaat. De geuren waaruit u kunt kiezen zijn: Wasparfum is een geconcentreerd parfum dat speciaal is ontwikkeld om kleding en ander textiel een aangename geur te geven tijdens het wassen. Het is een toevoeging op wasmiddel en wasverzachter die het wasproces extra verrijkt met een lekkere geur. Wasparfum kan op verschillende manieren worden gebruikt, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur. Sommige mensen voegen een paar druppels toe aan het wasmiddelbakje van hun wasmachine, terwijl anderen het rechtstreeks op hun wasgoed spuiten voordat ze het in de machine plaatsen. Wasparfum is verkrijgbaar in verschillende geuren en kan worden gebruikt voor alle soorten was, inclusief witte, bonte en donkere was. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen voor de beste resultaten. Wasparfum kan helpen om kleding en textiel langer fris te houden en kan een extra dimensie toevoegen aan de waservaring.

Waarom wasparfum kopen bij Wasgeurtje?

Wasgeurtje biedt hoogwaardige wasparfums waarmee u elke was een lekkere geur kunt geven. Onze parfums zijn geschikt voor zowel de witte, bonte als donkere was. U kunt onze geuren eenvoudig toevoegen aan uw wascyclus, samen met het wasmiddel en de wasverzachter die u al gebruikt. Terwijl het wasmiddel uw kleding schoonmaakt en de wasverzachter uw kleding lekker zacht maakt, voegt onze wasparfum een heerlijke geur toe aan uw schone was. Met Wasgeurtje kiest u voor:
  • Een ruim assortiment aan heerlijke wasparfums
  • Geschikt voor alle soorten was: wit, bont en donker
  • Eenvoudig in gebruik: voeg toe aan uw wascyclus
  • Geen schade aan uw kleding

Waarom moet kleding lekker ruiken?

Kleding zegt veel. Het is een manier om te laten zien wie je bent en in welke stemming je bent. Of je nu naar je werk gaat, gaat sporten of thuis aan het klussen bent, je kleding zegt iets over jou. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het belangrijk is dat kleding lekker ruikt. Geur heeft namelijk veel invloed op ons brein. Hoewel wasmiddelen en wasverzachters allemaal een luchtje hebben, zijn deze vaak niet genoeg om kleding echt lekker te laten ruiken. Het gebruik van deodorant of parfum kan wel helpen, maar deze kunnen schadelijk zijn voor kleding. Daarom is het een goed idee om speciale wasparfum te kopen en te gebruiken om kleding lekker te laten ruiken. Wasparfum laat geen vlekken achter en is veilig voor alle soorten kleding. Het is de perfecte aanvulling op wasmiddel en wasverzachter om je kleding niet alleen schoon en zacht, maar ook heerlijk geurend te maken.

Wasparfum berekenen met de calculator

Een handige tool voor het berekenen van de juiste dosering Wasparfum is de Wasparfum Dosering Calculator. Met deze calculator kun je de juiste dosering Wasparfum berekenen op basis van het gewicht van je was en de gewenste intensiteit van de geur. Het enige wat je hoeft te doen is het gewicht van je was in kilogrammen en de gewenste intensiteit van de geur selecteren, en de calculator berekent automatisch de juiste dosering Wasparfum. Je kunt de Wasparfum Dosering Calculator gebruiken door de onderstaande iframe te openen en de stappen te volgen: De Wasparfum Dosering Calculator is een handige en nauwkeurige tool die je helpt om altijd de perfecte geursterkte te bereiken. Door gebruik te maken van de calculator hoef je niet meer zelf te berekenen hoeveel Wasparfum je moet gebruiken, wat tijd en moeite bespaart en ervoor zorgt dat je kleding altijd heerlijk ruikt.

Bereken de juiste mengverhouding voor jouw i-Dos wasmachine

Met onze handige i-Dos calculator kun je eenvoudig berekenen hoeveel wasparfum je moet mengen met water om de ideale geursterkte te krijgen voor je wasgoed.

Om te beginnen, voer je het aantal milliliter wasverzachter in dat in je i-Dos tank past. Vervolgens kies je de gewenste geursterkte (zacht, medium of sterk) en de calculator berekent de ideale mengverhouding voor jou.

Gebruik onze i-Dos calculator hieronder:

Probeer eens wasparfum Morning vapor!

In het intro staat een korte opsomming met geurtjes. Dat lijstje kan lastig zijn, en niet alleen omdat het Italiaanse termen zijn. Menselijk is dat je eerst een proefgeurtje wil, desnoods aan de binnenzijde van de dop wil ruiken. In een fysieke winkel zal die mogelijkheid er wel zijn, maar wat doe je als je online geurtjes koopt? De oplossing is gaan voor het gangbare, en de morning vapor is zo’n gangbare. Het geurtje valt bij het merendeel van de mensen in de smaak, sterker nog, het is bij velen favoriet. Het is makkelijk te gebruiken, en daarna heeft u wasgoed wat heerlijk ruikt. Uw kleding zal beter bij u passen als het lekker ruikt, wat overblijft is spelen met de kleuren en soorten outfit passend bij de gelegenheid en uw stemming. De geur morning vapor is zo fijn, dat deze vaak als eerste geur wordt gekocht. Wilt u graag uw eerste wasparfum kopen? Dan raden wij aan om voor deze geur te gaan. De andere geuren kunt u uiteraard in de toekomst proberen.