Loading...

BLOSSOM DRIP

Category:

14.95

Onze wasgeur Blossom Drip geeft een stralende geur die een boeket witte bloemen gepaard laat gaan met de zachte geur van Sibirische dennen. In het hart vermengen rozen zich met een intense aroma van anijs en seringen.
Om Blossom Drip tot een geheel te maken is er een lichte toets van transparant hout gecombineerd met witte musk toegevoegd.

Loading...

Geurbeleving

Fris: Siberische dennennaalden, meidoorn, cylaam en wilde lelietje-van-dalen

Zacht: Rozenblaadjes, lila en steranijs

Musk: Amerikaanse cederhout, tonka boon en witte musk

Inhoud: 100 ml

 

Hoe gebruik ik wasgeurtje?

Wilt u uw dagelijks leven verrijken met een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt? Dan is onze Blossom Drip wasgeur het perfecte luxe product voor u!

Onze Blossom Drip geur is een stralende geur, gecreëerd door een boeket witte bloemen te combineren met de zachte geur van Sibirische dennen. Het hart van de geur wordt gevormd door de combinatie van rozen en een intense aroma van anijs en seringen. Dit zorgt voor een heerlijk bloemige geurbeleving bij elke wasbeurt.

Maar dat is nog niet alles: om onze Blossom Drip geur tot een geheel te maken, hebben we een lichte toets van transparant hout gecombineerd met witte musk. Dit zorgt voor een extra luxe en sensuele touch, waardoor u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Met onze Blossom Drip wasgeur wordt uw dagelijkse wasbeurt een ware beleving, waardoor u zich iedere dag weer fris en verkwikt voelt. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de luxe en verrijking die onze Blossom Drip geur u kan bieden! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.