Loading...

FLOWER RAIN

Category:

14.95

Onze Flower Rain geeft u sprankelende en frisse tonen van zoete sinaasappel die zich vermengen met de bedwelmende geur van talk die los komt tijdens de was. Een geur die u een lading van explosieve energie overbrengt. De frisheid van citrus ontmoet een zacht akkoord van iris, perzik en vanille. In de basis drukt de geur de diepe rijkdom van coumarine en sandelhout en witte musk uit.

Loading...

Geurbeleving

Fris: Zoete sinaasappel, gele perzik, citrus

Zacht: Iris, Madagascar vanillestokjes, lila

Musk: Sandelhout, witte muskus, coumarine

Inhoud: 100 ml

 

Hoe gebruik ik wasgeurtje?

Onze Flower Rain wasgeur brengt een explosie van energie in uw wasruimte met sprankelende en frisse tonen van zoete sinaasappel. De bedwelmende geur van talk die vrijkomt tijdens het wassen, zorgt voor een onvergetelijke geurervaring.

De geur van Flower Rain is een perfecte combinatie van frisheid en zachtheid. De frisse citrusnoten ontmoeten het zachte akkoord van iris, perzik en vanille, waardoor een heerlijke geur ontstaat die uw zintuigen prikkelt.

De basisnoten van onze Flower Rain wasgeur drukken de diepe rijkdom van coumarine en sandelhout en witte musk uit, waardoor een perfecte balans tussen frisheid en warmte ontstaat.

Met onze Flower Rain wasgeur voelt uw wasgoed niet alleen fris en schoon aan, maar ruikt het ook nog eens heerlijk! Wacht niet langer en voeg onze Flower Rain wasgeur toe aan uw wasbeurt voor een onvergetelijke geurbeleving.

Bestel onze Flower Rain wasgeur vandaag nog en geniet van de frisse en bloemige aroma’s bij uw wasbeurt.

Allergieën

Allergieën

Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en het verstrekken van informatie aan onze klanten, willen we u op de hoogte stellen van mogelijke allergenen in onze producten. We raden klanten met allergieën aan om de onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan variëren afhankelijk van het specifieke product. Neem bij twijfel altijd contact met ons op voor meer details.

Let op: Kan een allergische reactie op de huid veroorzaken. Vermijd contact met de ogen en de huid. Bij contact grondig spoelen met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen.

Bevat: Hydroxymethylpentylcyclohexencarboxyaldehyde, Hexylcinnamal, Benzylsalicylaat, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buteen-2-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Oxacyclohexadecan-2-on, Linalool, Coumarine, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Citronellol, Limoneen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, alpha-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, coumarine, hexylcinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde, limoneen, linalool.