Flower Rain

Categorie:
trustpilot icoon wasgeurtje header

Google reviews | 1400+ reviews

 14,95

Direct leverbaar
🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.

Fris Zoete sinaasappel, gele perzik, citrus

Zacht Iris, madagascar vanillestokjes, lila

Musk Sandelhout, witte muskus, coumarine

Inhoud 100 ML

Icon met een afbeelding van een bezorgwagen en een vinkje, wat aanduidt dat wasgeurtje.nl gratis verzending aanbiedt op alle wasparfums.

Gratis

verzending

Icoon van een medaille met een lintje dat staat voor uitzonderlijke kwaliteit, wat de hoogwaardigheid van de producten op wasgeurtje.nl benadrukt.

Uitzonderlijke

kwaliteit

Icoon van een geuropener met geurdeeltjes eromheen, duidt op de langdurige geurervaring van de wasgeurtjes.

Langdurige

geurervaring

Icoon van de planeet aarde met een plant, symboliseert het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Milieuvriendelijke en

duurzame Materialen

Onze Flower Rain wasgeur brengt een explosie van energie in uw wasruimte met sprankelende en frisse tonen van zoete sinaasappel. De bedwelmende geur van talk die vrijkomt tijdens het wassen, zorgt voor een onvergetelijke geurervaring.

De geur van Flower Rain is een perfecte combinatie van frisheid en zachtheid. De frisse citrusnoten ontmoeten het zachte akkoord van iris, perzik en vanille, waardoor een heerlijke geur ontstaat die uw zintuigen prikkelt.

Waarom Flower Rain zo speciaal is

  • Gaat tot 40+ wasbeurten mee
  • Delicaat floral aroma
  • Langdurige geur
  • Unieke geur

Product Details

Informatie over allergenen in onze producten

In lijn met onze inzet voor volledige openheid en om u als gewaardeerde klant van de nodige informatie te voorzien, willen we graag uw aandacht vestigen op eventuele allergenen die in onze producten aanwezig kunnen zijn. We adviseren klanten met allergieën vriendelijk om de onderstaande gegevens nauwgezet te bestuderen. Gelieve te beseffen dat deze informatie afhankelijk van het specifieke product kan variëren. Mocht u twijfels hebben, aarzel dan niet om te allen tijde contact met ons op te nemen voor gedetailleerdere informatie.

Allergieën

Let op: Vermijd oogcontact en spoel grondig met water als dit toch gebeurt. Bewaar buiten het bereik van kinderen en slik het product niet in. Bij inslikken, raadpleeg onmiddellijk een arts. Ingrediënten: Hydroxymethylpentylcyclohexencarboxyaldehyde, Hexylcinnamal, Benzylsalicylaat, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buteen-2-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Oxacyclohexadecan-2-on, Linalool, Coumarine, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Citronellol, Limoneen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, alpha-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, coumarine, hexylcinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde, limoneen, linalool.

Voorzichtigheid Geboden

Het gebruik van Flower Rain wasparfum vraagt om zorgvuldigheid. Hoewel dit product veilig is bij juist gebruik, kunnen de pH-zuren ervoor zorgen dat het bijtend wordt als het onbedoeld op oppervlakken terechtkomt. Zorg ervoor dat u het zorgvuldig in het wasverzachterbakje van uw wasmachine giet. Als er toch gemorst wordt, reinig het dan direct om uw oppervlakken te beschermen en te behouden. Uw Flower Rain wasparfumervaring verdient niets minder dan perfectie!

Hoe gebruik je onze Flower Rain Wasparfum

Om je wasgoed te verfrissen met de betoverende geur van Flower Rain, voeg je eenvoudig de Flower Rain wasparfum toe aan je reguliere wasmiddel als aanvulling. Plaats enkele druppels van de wasparfum in het daarvoor bestemde vakje voor wasverzachter in je wasmachine. Tijdens de laatste spoelcyclus zal de wasparfum een heerlijke geur aan je wasgoed geven. Gebruik niet meer dan vijf milliliter per volle lading voor het beste resultaat. Geniet van de bloemige verwennerij van Flower Rain in elke wasbeurt.

Flower Rain

De basisnoten van onze Flower Rain wasgeur drukken de diepe rijkdom van coumarine en sandelhout en witte musk uit, waardoor een perfecte balans tussen frisheid en warmte ontstaat.

Met onze Flower Rain wasgeur voelt uw wasgoed niet alleen fris en schoon aan, maar ruikt het ook nog eens heerlijk! Wacht niet langer en voeg onze Flower Rain wasgeur toe aan uw wasbeurt voor een onvergetelijke geurbeleving.

Bestel onze Flower Rain wasgeur vandaag nog en geniet van de frisse en bloemige aroma’s bij uw wasbeurt.

Flower Rain

 14,95

🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.