Loading...

Moederdag Nieuwe Geurensensatie – preorder

Category:

64.95

Uitverkocht

Deze set bestaat uit 5 nieuwe geuren:
Ylang Scent
Sweet Fog
Evening Dew
White Musk
Lavender Oder
Doseerdop

Loading...

Ontdek onze nieuwe sensationele en exclusieve bundel van 5 betoverende wasgeurtjes, zorgvuldig samengesteld ter ere van ons tweejarig jubileum bij Wasgeurtje.nl. Als blijk van waardering voor de loyaliteit en steun van onze ruim 100.000 trouwe klanten, presenteren wij met trots deze langverwachte en speciaal voor Moederdag samengestelde collectie. Onze vaste klanten krijgen de unieke kans om als eerste deze wonderbaarlijke geuren te ervaren.

Deze set, bestaande uit 5 flesjes van 100 ml, is goed voor minimaal 200 wasbeurten en kan oplopen tot wel 300 wasbeurten, afhankelijk van de gewenste geursterkte. Elke wasbeurt wordt een unieke geurervaring met de volgende geuren:

Klik op onderstaande buttons voor geuromschrijving:
Sweet Fog Evening Dew White Musk Ylang Scent Lavender Odor

Bereid je voor op een onvergetelijke geurreis en vier samen met ons dit bijzondere moment. Laat je verrassen door de betoverende geuren en geniet van de exclusieve Moederdag-aanbieding die speciaal is gereserveerd voor onze gewaardeerde vaste klanten. Mis deze unieke kans niet en dompel jezelf onder in de wonderlijke wereld van Wasgeurtje.nl.

Wees er snel bij, want de voorraad van deze exclusieve aanbieding is beperkt! Grijp deze unieke kans om te genieten van onze betoverende geurencollectie en bestel nu, voordat de voorraad op is.