Loading...

MORNING VAPOR

Category:

14.95

Onze Morning Vapor geeft een verkwikkende geur vanaf het allereerste begin dankzij de frisse tonen van sinaasappel en neroli, die vervolgens samenkomen met het jasmijnakkoord. In het hart ontmoeten hints van geranium en een bloemige en fluwelen toets van roos elkaar.
De Morning Vapor formule geeft zichzelf nog eens een overheerlijke boost op basis ovan coumarine, cederhout, vanille en muskus.

Loading...

 

Fruitig: sinaasappel bloesem(neroli), gele perzik, zwarte besknoppen

Bloemig: Afrikaanse geranium, jasmijn, meidoorn, weidebloem en rozenblaadjes

Muskus: Amerikaanse cederhout, coumarine, tonkaboon, witte musk

Inhoud: 100 ml
Hoe gebruik ik wasgeurtje?

Bent u op zoek naar een nieuwe, verkwikkende geur die uw zintuigen prikkelt en u een boost geeft bij het starten van uw dag? Dan is onze Morning Vapor geur zeker iets voor u!

De frisse tonen van sinaasappel en neroli zorgen voor een verkwikkende start, terwijl het jasmijnakkoord en de hints van geranium en roos zorgen voor een bloemige en fluwelen toets. Maar dat is nog niet alles: onze Morning Vapor formule krijgt nog een extra boost door de toevoeging van coumarine, cederhout, vanille en muskus.

Deze heerlijke combinatie van ingrediënten zal uw zintuigen prikkelen en u een energieke start van de dag geven. Of het nu gaat om uw dagelijkse outfit, uw handdoeken of uw beddengoed, onze Morning Vapor geur is geschikt voor alle soorten was en zal uw was een extra verkwikkende en bloemige touch geven.

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog onze Morning Vapor geur en begin uw dag met een verfrissende en verkwikkende start. Ervaar de heerlijke geur en voel de energie door uw lichaam stromen!