Morning Vapor

Categorie:
trustpilot icoon wasgeurtje header

Google reviews | 1400+ reviews

 14,95

Direct leverbaar
­čî║ Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.

Fruitig: sinaasappel bloesem(neroli), gele perzik, zwarte besknoppen

Bloemig: Afrikaanse geranium, jasmijn, meidoorn, weidebloem en rozenblaadjes

Muskus: Amerikaanse cederhout, coumarine, tonkaboon, witte musk

Inhoud 100ml

Icon met een afbeelding van een bezorgwagen en een vinkje, wat aanduidt dat wasgeurtje.nl gratis verzending aanbiedt op alle wasparfums.

Gratis

verzending

Icoon van een medaille met een lintje dat staat voor uitzonderlijke kwaliteit, wat de hoogwaardigheid van de producten op wasgeurtje.nl benadrukt.

Uitzonderlijke

kwaliteit

Icoon van een geuropener met geurdeeltjes eromheen, duidt op de langdurige geurervaring van de wasgeurtjes.

Langdurige

geurervaring

Icoon van de planeet aarde met een plant, symboliseert het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Milieuvriendelijke en

duurzame materialen

Bent u op zoek naar een nieuwe, verkwikkende geur die uw zintuigen prikkelt en u een boost geeft bij het starten van uw dag? Dan is onze Morning Vapor geur zeker iets voor u!

De frisse tonen van sinaasappel en neroli zorgen voor een verkwikkende start, terwijl het jasmijnakkoord en de hints van geranium en roos zorgen voor een bloemige en fluwelen toets. Maar dat is nog niet alles: onze Morning Vapor formule krijgt nog een extra boost door de toevoeging van coumarine, cederhout, vanille en muskus.

Waarom Morning Vapor zo speciaal is

  • Gaat tot 40+ wasbeurten mee
  • Delicaat floral aroma
  • Langdurige geur
  • Unieke geur

Product Details

Informatie over allergenen in onze producten

In het kader van onze inzet voor transparantie en het verstrekken van informatie aan onze gewaardeerde klanten, willen we graag uw aandacht vestigen op mogelijke allergenen in onze producten. Wij adviseren klanten met allergie├źn om de onderstaande gegevens grondig te bekijken. Gelieve er rekening mee te houden dat deze informatie kan vari├źren afhankelijk van het specifieke product. Indien u twijfelt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor verdere details.

Allergie├źn

Let op: Vermijd oogcontact. Mocht contact met de ogen plaatsvinden, spoel dan grondig met water. Bewaar buiten het bereik van kinderen. Niet inslikken. Raadpleeg onmiddellijk een arts bij inslikken. Ingredi├źnten: Hexylcinnamal, Citronellol, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buteen-2-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Nerol, Linalool, Coumarine, 2,6-Octadien-1-ol, 3,7-dimethyl-, (2E)-, 10-Undecenal, limoneen, 1-(2,6,6-trimethyl-1-cyclohexen-1-yl)pent-1-en-3-on. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Bevat (volgens verordening 648/2004): >50% parfum, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Voorzichtigheid Geboden

Het gebruik van Morning Vapor wasparfum vraagt om nauwkeurigheid, want hoewel het product veilig is bij correct gebruik, kunnen de pH-zuren ervoor zorgen dat het bijtend wordt als het onbedoeld op oppervlakken terechtkomt. Zorg ervoor dat u het product voorzichtig en met precisie in het wasverzachterbakje van uw wasmachine giet. Mocht er per ongeluk gemorst worden, aarzel dan niet om onmiddellijk schoon te maken om uw oppervlakken te beschermen. Uw Morning Vapor wasparfum verdient de grootste zorg en aandacht voor een onberispelijke waservaring.

Hoe gebruik je onze Morning Vapor Wasparfum?

Geef je wasgoed een onvergetelijke upgrade met Morning Vapor wasparfum, een perfecte aanvulling op je reguliere wasroutine. Voeg gewoon een paar betoverende druppels toe aan het wasverzachtercompartiment en laat je was transformeren in een heerlijke geurervaring. Met slechts een kleine hoeveelheid, tot 2.5 ml, kun je een hele lading wasgoed voorzien van deze magische geur. Maak van je wasroutine een betoverend ritueel met Morning Vapor wasparfum

Morning Vapor

Deze heerlijke combinatie van ingredi├źnten zal uw zintuigen prikkelen en u een energieke start van de dag geven. Of het nu gaat om uw dagelijkse outfit, uw handdoeken of uw beddengoed, onze Morning Vapor geur is geschikt voor alle soorten was en zal uw was een extra verkwikkende en bloemige touch geven.

Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog onze Morning Vapor geur en begin uw dag met een verfrissende en verkwikkende start. Ervaar de heerlijke geur en voel de energie door uw lichaam stromen!

Morning Vapor

 14,95

­čî║ Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.