Skip to content
Loading...

SUNDANCE

Category:

14.95

Onze Sundance wasgeur begint met een frisse zoete sinaasappeltoon, versterkt door het levendige, sprankelende en bloemige aroma van waterjasmijn met freesia.
Het hart onthult zachte fruitige toetsen van perzik en wilde aardbei. Het pad wordt gecombineerd door een lichte houtachtige basis, verrijkt met witte musk en amberettezaad.
Na het gebruiken van onze Sundance wasgeur en het openen van uw wasmachinedeur, zullen u en uw omgeving nog weken genieten van deze heerlijke toevoeging aan uw was.

Loading...

Geurbeleving

Bloemig: Waterjasmijn, botanicus Friedrich Freese

Zoetig: Zoete sinaasappel, perzik, wilde aardbei

Houtachtig: Rozenhout, witte musk, ambrettezaad

Inhoud: 100 ml

Bent u op zoek naar een nieuwe, heerlijke wasgeur die uw was een extra frisse en zoete touch geeft? Dan is onze Sundance wasgeur zeker iets voor u! De combinatie van frisse sinaasappel, bloemige waterjasmijn en fruitige perzik en wilde aardbei zorgt voor een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt.

De lichte houtachtige basis in combinatie met de witte musk en amberettezaad zorgt voor een langdurige geurbeleving, zodat u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Onze Sundance wasgeur is geschikt voor alle soorten was en zal uw kleding, handdoeken en beddengoed een extra frisse en zoete touch geven. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de heerlijke geur van Sundance! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.

Allergieën

Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en het verstrekken van informatie aan onze klanten, willen we u op de hoogte stellen van mogelijke allergenen in onze producten. We raden klanten met allergieën aan om de onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan variëren afhankelijk van het specifieke product. Neem bij twijfel altijd contact met ons op voor meer details.

Let op: Vermijd contact met de ogen. In geval van contact, spoel grondig met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen.

Bevat: ethylcinnamaat, linalool, limoneen, citronellol, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, benzylsalicylaat, 2,4-dimethyl-3-cyclohexene-1-carboxaldehyde, octahydrocyclododecannone, 1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one. Kan allergische reacties veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, amylcinnamal, benzylsalicylaat, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

Shopping cart

Wasgeurtje is een aanvulling op uw gewone wasmiddelen. Wij adviseren wasgeurtje te gebruiken in combinatie met neutrale/geurloze andere wasmiddelen.
Wasgeurtje gebruikt u naast uw gewone wasmiddel als toevoeging in het wasverzachterbakje. Hierdoor wordt het wasgeurtje opgenomen in de laatste spoeling van uw was.

Druppel maximaal de helft van het proefflesje(2.5ml tot 5ml) in het wasverzachterbakje bij een volle wastrommel. Geniet van de kennismaking met onze heerlijke wasgeuren.

Welkom terug!

Leuk dat je er bent! Log hieronder in op jouw account

Account aanmaken

Nog geen account voor onze webshop?

Account aanmaken

Zo te zien ben je al ingelogd, een account aanmaken is dus niet nodig.