Sundance

Categorie:
trustpilot icoon wasgeurtje header

Google reviews | 1400+ reviews

 14,95

Direct leverbaar
🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.

Bloemig: Waterjasmijn, botanicus friedrich freese

Zoetig: Zoete sinaasappel, perzik, wilde aardbei

Houtachtig: Rozenhout, witte musk, ambrettezaad

Inhoud:  100 ml

Icon met een afbeelding van een bezorgwagen en een vinkje, wat aanduidt dat wasgeurtje.nl gratis verzending aanbiedt op alle wasparfums.

Gratis

verzending

Icoon van een medaille met een lintje dat staat voor uitzonderlijke kwaliteit, wat de hoogwaardigheid van de producten op wasgeurtje.nl benadrukt.

Uitzonderlijke

kwaliteit

Icoon van een geuropener met geurdeeltjes eromheen, duidt op de langdurige geurervaring van de wasgeurtjes.

Langdurige

geurervaring

Icoon van de planeet aarde met een plant, symboliseert het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Milieuvriendelijke en

duurzame materialen

Onze Sundance wasgeur begint met een frisse zoete sinaasappeltoon, versterkt door het levendige, sprankelende en bloemige aroma van waterjasmijn met freesia. Het hart onthult zachte fruitige toetsen van perzik en wilde aardbei.

Waarom Sundance zo Speciaal is

  • Gaat tot 40+ wasbeurten mee
  • Delicaat floral aroma
  • Langdurige geur

Product Details

Informatie betreffende allergenen in onze producten.

Als blijk van onze inzet voor transparantie en het verschaffen van duidelijke informatie aan onze klanten, informeren wij u graag over de aanwezigheid van mogelijke allergenen in onze producten. Wij adviseren klanten met allergieën om de onderstaande gegevens aandachtig te lezen. Let op, deze gegevens kunnen verschillen per product. Bij onzekerheid verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen voor nadere informatie.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van wasparfum.

Dit wasparfum Sundance is veilig bij juist gebruik, maar kan bijtende eigenschappen vertonen wanneer het in contact komt met onbedoelde oppervlakken vanwege de aanwezige pH-zuren. Zorg ervoor dat u het wasparfum nauwkeurig in het wasverzachtervakje van uw wasmachine giet. Als er toch gemorst wordt, reinig het dan onmiddellijk om schade aan uw oppervlakken te voorkomen.

Allergieën

Let op: Vermijd contact met de ogen. In geval van contact, spoel grondig met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bevat: ethylcinnamaat, linalool, limoneen, citronellol, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, benzylsalicylaat, 2,4-dimethyl-3-cyclohexene-1-carboxaldehyde, octahydrocyclododecannone, 1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one. Kan allergische reacties veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, amylcinnamal, benzylsalicylaat, methylpropional, citronellol, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

Hoe gebruik je onze Sundance?

Dosering: Gebruik niet meer dan vijf milliliter Sundance wasparfum per volle wasmachine. Overdosering kan leiden tot een te sterke geur. Toevoegen aan de Wasmachine: Plaats een paar druppels van de Sundance wasparfum in het vakje bestemd voor de wasverzachter in uw wasmachine. Dit zorgt ervoor dat de wasparfum tijdens de laatste spoelcyclus aan uw wasgoed wordt toegevoegd. Regulier Wasmiddel: Voeg uw gebruikelijke wasmiddel toe zoals u normaal doet. Start de Was: Start uw wasmachine zoals gebruikelijk. De Sundance wasparfum zal tijdens de laatste spoeling vrijkomen, waardoor uw wasgoed een aangename geur krijgt. Zorg ervoor dat u de wasparfum nauwkeurig doseert om het beste resultaat te bereiken en uw wasgoed heerlijk te laten ruiken.

Sundance

Bent u op zoek naar een nieuwe, heerlijke wasgeur die uw was een extra frisse en zoete touch geeft? Dan is onze Sundance wasgeur zeker iets voor u! De combinatie van frisse sinaasappel, bloemige waterjasmijn en fruitige perzik en wilde aardbei zorgt voor een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt. De lichte houtachtige basis in combinatie met de witte musk en amberettezaad zorgt voor een langdurige geurbeleving, zodat u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Onze Sundance wasgeur is geschikt voor alle soorten was en zal uw kleding, handdoeken en beddengoed een extra frisse en zoete touch geven. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de heerlijke geur van Sundance! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.

Sundance

 14,95

🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.