Blossem drip wasgeurtje

Wat is de lekkerste wasparfum? – 3 fijne geuren

Wasparfum is nog vrij nieuw in Nederland, en steeds meer mensen ervaren de voordelen van de lekkerste geuren. Geuren die je nog meer laten genieten van je kleding, beddengoed, gordijnen en textiel. En nog mooier: het assortiment in verschillende waspurfums groeit bijna dagelijks. Dat geeft jou extra veel keuze in de juiste parfum, passend bij je persoonlijke voorkeuren. Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe geursensatie? Wij vertellen je graag meer over de lekkerste parfum voor de was vandaag de dag.

Wasparfums steeds populairder

De traditionele wasverzachter wordt steeds vaker ingeruild voor wasparfum. De voordelen van wasparfum zijn te vinden in de langdurige geursensatie, duurzaamheid en het steeds grotere aanbod. Waarom noemen we hier duurzaamheid als voordeel? Dat heeft te maken met de toepassing van de parfum in de wasmachine. Slechts een aantal druppen is al voldoende om je wasgoed een heerlijke geur mee te geven. Je kunt daardoor veel langer met wasparfum dan met wasverzachter, waar je met een goede wasbeurt al gauw een dop(je) moet toevoegen.

De fijnste geuren

Wat zijn de fijnste geuren van dit moment? Er bestaan verschillende aanbieders van wasparfums; een product dat oorspronkelijk vanuit Italiƫ is overgevlogen naar Nederland. Welke geuren kunnen we je aanraden?

FLOWER RAIN
Een unieke combinatie van sinaasappel met de bedwelmende geur van talk. Deze unieke geuren komen los bij een wasbeurt met Flower Rain. En het fijne: de geuren blijven extra lang hangen. Je kunt dus nog dagen genieten van deze unieke geurcombinatie.

FULL MOON
Volle maan, zo mogen we deze geur zeker noemen. De zoete verleiding van de maan aan de hemel. Full Moon is een combinatie van bloemen, samen goed voor een ultra frisse geur aan je kleding, beddengoed en textiel. Denk aan de Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. Alles in een combinatie met vanille, kaneel en witte musk. De ultieme geursensatie die je altijd met je mee wilt dragen.

SUNDANCE
Sinaasappel doet het goed in de wereld van wasparfums. De fijnste geuren komen samen in Sundance. De sinaasappel komt samen met de levendige geur van bloemige aroma. Een perfecte balans tussen zoet en fris, en jij kan daar thuis van genieten. Met een paar drupjes van Sundance ruikt je kleding nog dagenlang fris en fruitig.

Geniet van de beste geuren

Wasparfum is het wasproduct van de toekomst. Geniet nu dagelijks van de fijnste geuren in huis. Voeg bij elke was een paar druppels wasparfum toe en ervaar de zoete geur in je alledaagse kleding, rondom het beddengoed in de slaapkamer en in je handdoek na het douchen. Laat je omringen die frisse geuren die lang blijven hangen.

No comment yet, add your voice below!


Comments are closed for this article!