wat-is-het-verschil-tussen-wasparfum-waskorrels-en-wasverzachter

Wasgeurtje is een luxe millieubewuste wasparfum. Onze flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Wij hebben hier bewust voor gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat het plastic gereduceerd moet worden.

Doordat wij regelmatig vragen krijgen vanuit onze klanten van: Wat is het verschil tussen wasparfum, waskorrels en wasverzachter? Hebben wij deze blog voor u geschreven.

Verschil Tussen Waskorrels En Wasparfum van wasgeurtje

Het grootste verschil tussen waskorrels en wasparfum van wasgeurtje is dat de wasparfum veel sterker is dan de waskorrels. Hierdoor blijft de geur van wasgeurtje veel langer in het textiel zitten. (Afhankelijk van hoeveel ml u wasparfum u gebruik, kan de geur tot wel 3 weken blijven.)
Bij waskorrels wordt deze direct in de wastrommel geplaatst, terwijl wasparfum doet u in het wasverzachter bakje en deze wordt op een gelijkmatig wijze verdeeld dmv het spoelsysteem. Daarnaast is wasparfum van wasgeurtje ook uitermate zuinig in gebruik.

Het Gebruik Van Wasparfum van wasgeurtje.

Wasgeurtje werkt uitstekend in combinatie met uw gewone wasmiddelen.
Voeg een paar druppels wasgeurtje toe in het spoelbakje voor de wasverzachter, zodoende wordt de parfum pas op de laatste spoeling opgenomen in de was. (doe aub niet direct in uw wasmachine, dan zult u de geurbeleving helaas niet ervaren)

U kunt n uw gewone wasprogramma draaien, en dan nog eventjes wachten tot het programma klaar is. U zult verbaast zijn hoelang de geur in uw textiel blijft zitten.

Zijn de geuren op dieren getest?

Nee beslist niet. Deze vraag krijgen wij regelmatig en terecht. Wij als dierenliefhebbers vinden dit niet kunnen. Wij willen ons niet associëren met producten die op dieren getest zijn. Wij vinden niet alleen het millieu belangrijk, maar ook voor de dieren. Daarom bevatten onze producten ook geen dierlijke stoffen zoals bijvoorbeeld bij wasverzachters.

Bevat wasgeurtje gevaarlijk stoffen?

Dat is een goede vraag! En het antwoord is nee. Onze producten bevatten geen parabenen of andere stoffen die gevaarlijk zouden kunnen zijn voor u of onze millieu.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *