ERVAAR PURE WASGELUK MET DE GEUREN VAN WASGEURTJE!

Wilt u het wassen van kleding leuk maken voor uzelf? Wilt u dat uw hele gezin kleding draagt dat lekker ruikt, zodat iedereen zich er prettig in voelt? Geur uw was dan met de wasparfums van Wasgeurtje en ervaar pure wasgeluk. Op deze pagina leest u er meer over!

Wat is Wasgeurtje?

Wasgeurtje is speciaal ontwikkeld om u pure wasgeluk te laten ervaren. Het is namelijk een luxe, milieubewuste wasparfum waarmee u uw was extra lekker kunt laten ruiken. De parfum is zo ontwikkeld dat het uw wasgoed niet schaadt en langdurig lekker laat geuren. Inmiddels bieden wij vijf verschillende wasparfums aan, waardoor de kans groot is dat daar ook een geur tussen zit die uw lekker vindt. Probeer alle geuren uit en ontdek uw favoriet!

Waarom de geuren van Wasgeurtje gebruiken?

We beseffen het ons niet, maar reuk is een ontzettend belangrijk zintuig dat veel invloed heeft op ons brein. Reuk kan namelijk (mede) bepalen hoe wij situaties ervaren en herinneren, maar ook hoe wij ons voelen en zelfs wat wij doen. Daarnaast vinden wij het prettig om lekker te ruiken. Het laat ons zelfverzekerder voelen en anderen kunnen er positief op reageren.

Dankzij onze wasparfums voelt u zich prettig in de kleding die u draagt

Om ons fijn te voelen in de kleding die wij dragen, is het belangrijk dat wij die kleding mooi vinden en lekker vinden zitten. Dat is echter niet het enige. Het is namelijk ook belangrijk dat wij die kleding lekker vinden ruiken. Wanneer we een kledingstuk niet zo lekker vinden ruiken, trekken we het minder snel aan of laten we het zelfs helemaal links liggen. Met als gevolg dat we het kledingstuk nooit meer aantrekken en dat is natuurlijk zonde. Kleding dat wel lekker ruikt, trekken we juist wel graag aan. En dat is niet zo gek. We voelen ons namelijk fijner en zelfverzekerder in deze kleding. En de complimentjes die je van andere mensen krijgt op de lekker geur, versterken dat natuurlijk alleen maar. Wilt u ook dat uw kleding altijd lekker ruikt en die pure wasgeluk ervaren? Gebruik voor elke wasbeurt een beetje van onze wasparfums!

Gebruik de geuren van Wasgeurtje en ervaar pure wasgeluk!

Niet alleen kleding kunt u met onze wasparfums lekker laten ruiken, maar ook uw beddengoed en handdoeken. Bovendien ruikt niet alleen de was lekker als u één van onze geuren gebruikt, maar ook de omgeving waarin de wasmachine staat. Hierdoor wordt het een stuk leuker om de was te doen en zult u pure wasgeluk ervaren. Dankzij Wasgeurtje wordt het draaien van wasjes een waar feest! Na elke wasbeurt zult u weer blij zijn met hoe lekker de was ruikt. Wilt u ook pure wasgeluk ervaren? Bestel dan uw favoriete wasparfum(s) vandaag nog, zodat u er zo snel mogelijk van kunt gaan genieten!

Hoe kunt u onze wasgeurtjes gebruiken?

Al onze wasparfums zijn erg gebruiksvriendelijk. U hoeft namelijk alleen maar de dop van het flesje los te draaien. Vervolgens kunt u de dop vullen en de inhoud ervan in het bakje van de wasverzachter schenken. U dient de wasparfum naast uw wasmiddel en eventueel ook wasverzachter te gebruiken. Naast één van onze geuren kunt u dus gewoon uw favoriete wasmiddel en wasverzachter blijven gebruiken. Dat maakt het nog fijner om met één van onze geuren wasjes te gaan draaien. Het kan niet anders dan dat het gebruiken van onze wasgeuren u daadwerkelijk wasgeluk zal opleveren!