Loading...

FULL MOON

Category:

14.95

Onze Full Moon geeft u en uw omgeving een wasgeur die bestaat uit een intense bloemengeur. Deze bloemengeur wordt benadrukt met een Angel Flower die samengaat met de tonen van Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. De Full Moon wordt compleet gemaakt door de samenstelling van kaneel, vanille en witte musk.
Onze Full Moon wasgeur zal u heerlijk laten genieten en uw zintuigen prikkelen tot een goed humeur.

Loading...

Geurbeleving

Fris: Citroen en Angel Flower

Hart: Japanse roos, Korenbloem, Geranium en Freesia

Zacht: Kaneelschil, vanille en witte musk

Inhoud: 100 ml

 

Hoe gebruik ik wasgeurtje?

Bent u op zoek naar een nieuwe wasgeur die uw zintuigen prikkelt en uw humeur verbetert? Dan is onze Full Moon geur precies wat u zoekt!

Onze Full Moon geur is een intense bloemengeur, versterkt door de Angel Flower en tonen van Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt.

Maar dat is nog niet alles: onze Full Moon geur wordt compleet gemaakt door de toevoeging van kaneel, vanille en witte musk. Dit zorgt voor een extra warme en sensuele touch, waardoor u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Onze Full Moon geur is geschikt voor alle soorten was en zal uw kleding, handdoeken en beddengoed een extra bloemige en warme touch geven. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de heerlijke geur van Full Moon! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.