Full Moon

Categorie:
trustpilot icoon wasgeurtje header

Google reviews | 1400+ reviews

 14,95

Direct leverbaar
🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.

Fris Citroen en angel flower

Zacht Kaneelschil, vanille en witte musk

Hart Japanse roos, korenbloem, geranium en freesia

Icon met een afbeelding van een bezorgwagen en een vinkje, wat aanduidt dat wasgeurtje.nl gratis verzending aanbiedt op alle wasparfums.

Gratis

verzending

Icoon van een medaille met een lintje dat staat voor uitzonderlijke kwaliteit, wat de hoogwaardigheid van de producten op wasgeurtje.nl benadrukt.

Uitzonderlijke

kwaliteit

Icoon van een geuropener met geurdeeltjes eromheen, duidt op de langdurige geurervaring van de wasgeurtjes.

Langdurige

geurervaring

Icoon van de planeet aarde met een plant, symboliseert het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Milieuvriendelijke en

muurzame materialen

Onze Full Moon geeft u en uw omgeving een wasgeur die bestaat uit een intense bloemengeur. Deze bloemengeur wordt benadrukt met een Angel Flower die samengaat met de tonen van Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. De Full Moon wordt compleet gemaakt door de samenstelling van kaneel, vanille en witte musk.
Onze Full Moon wasgeur zal u heerlijk laten genieten en uw zintuigen prikkelen tot een goed humeur.

(Tijdelijk geleverd met een gratis doseerdop twv 2.95, ivm overgaan op nieuwe fles zonder plug.)

Waarom Full Moon zo speciaal is

  • Gaat tot 40+ wasbeurten mee
  • Delicaat floral aroma
  • Langdurige geur
  • Nu tijdelijk met een gratis doseerdop geleverd.

Product Details

Informatie over allergenen in onze producten

Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en het verstrekken van informatie aan onze klanten, willen we u op de hoogte stellen van mogelijke allergenen in onze producten. We raden klanten met allergieën aan om de onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan variëren afhankelijk van het specifieke product. Neem bij twijfel altijd contact met ons op voor meer details

Voorzichtigheid Geboden

Hanteren van wasparfum vereist aandacht. Hoewel het product veilig is bij correct gebruik, kan het bijtende eigenschappen hebben als het op onbedoelde oppervlakken komt door de pH-zuren. Giet het zorgvuldig in het wasverzachterbakje van uw wasmachine. Mocht u toch knoeien, maak het dan direct schoon om uw oppervlakken te beschermen.

Allergieën

Let op: Vermijd contact met de ogen. In geval van contact, spoel grondig met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bevat: ethylcinnamaat, linalool, limoneen, citronellol, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, benzylsalicylaat, 2,4-dimethyl-3-cyclohexene-1-carboxaldehyde, octahydrocyclododecannone, 1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one. Kan allergische reacties veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, amylcinnamal, benzylsalicylaat, methylpropional, citronellol, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

Hoe gebruik je onze Full moon?

Voeg de full moon wasparfum toe aan je gebruikelijke wasmiddel; het is bedoeld als aanvulling. Doe een paar druppels wasparfum in het specifieke vakje voor wasverzachter in je wasmachine. De wasparfum geeft een heerlijke geur af aan je wasgoed tijdens de laatste spoeling. Gebruik maximaal 2.5ml - vijf milliliter per volle trommel.

Full Moon

Bent u op zoek naar een nieuwe wasgeur die uw zintuigen prikkelt en uw humeur verbetert? Dan is onze Full Moon geur precies wat u zoekt!

Onze Full Moon geur is een intense bloemengeur, versterkt door de Angel Flower en tonen van Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. Deze combinatie zorgt voor een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt.

Maar dat is nog niet alles: onze Full Moon geur wordt compleet gemaakt door de toevoeging van kaneel, vanille en witte musk. Dit zorgt voor een extra warme en sensuele touch, waardoor u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Onze Full Moon geur is geschikt voor alle soorten was en zal uw kleding, handdoeken en beddengoed een extra bloemige en warme touch geven. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de heerlijke geur van Full Moon! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.

Full Moon

 14,95

🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.