google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact
google reviews

4.8/5 (1400+ google reviews)

verzending wasgeurtje
Voor 16:00 uur besteld, vandaag verzonden*
logo header verzending
Gratis verzending NL & BE
service logo header wasgeurtje
Service & Contact

De Unieke Duurzame Keuze van Wasgeurtje.nl

in een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, zet Wasgeurtje.nl een stap vooruit door zich te onderscheiden als een milieuvriendelijk en ethisch verantwoord bedrijf. Het is meer dan alleen een leverancier van wasparfums; het is een merk dat gelooft in het maken van een positief verschil. Hier is waarom.

blonde vrouw ruikt aan haar was van wasgeurtje

Gerecycled Plastic: Voorop in Duurzaamheid

Wasgeurtje.nl is de enige aanbieder in de markt die verpakkingen van gerecycled plastic gebruikt voor haar producten. Waar de meeste bedrijven kiezen voor nieuw plastic, heeft Wasgeurtje.nl bewust gekozen voor een duurzamer alternatief. Door gerecycled plastic te gebruiken, verminderen we de vraag naar nieuw plastic en geven we bestaand plastic een tweede leven. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van afval, maar draagt ook bij aan een vermindering van de CO2-voetafdruk.

vrouw met donker haar ruikt aan haar was van wasgeurtje

Biologisch Afbreekbare Producten

Een ander uniek kenmerk van Wasgeurtje.nl is dat al hun producten biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat, zelfs na gebruik, de impact op het milieu geminimaliseerd wordt. Biologisch afbreekbare producten breken af tot natuurlijke componenten die geen schade toebrengen aan de omgeving.

100% Vegan: Geen Dierlijke Stoffen

Wasgeurtje.nl gelooft in het respecteren van alle levende wezens. Daarom bevatten hun producten absoluut geen dierlijke stoffen. Door 100% vegan te zijn, verzekert het merk dat er geen dieren worden geschaad in het productieproces, en dat klanten met een gerust hart hun producten kunnen gebruiken.

fammilie leest pagina over groene missie wasgeurtje

Vrij van Microplastic en Parabenen

Veel schoonmaak- en verzorgingsproducten bevatten microplastics en parabenen, die schadelijk kunnen zijn voor zowel het milieu als de gezondheid. Wasgeurtje.nl heeft ervoor gekozen om deze stoffen volledig te vermijden. Klanten kunnen er dus zeker van zijn dat ze niet alleen hun kleding verfrissen, maar ook kiezen voor een gezondere en milieuvriendelijkere optie.
Concluderend, Wasgeurtje.nl is niet zomaar een merk; het is een beweging richting een duurzamere toekomst. Door te kiezen voor Wasgeurtje.nl, kies je niet alleen voor heerlijke geuren voor je was, maar ook voor een planeetvriendelijke keuze.

Onze klantreviews

Uitstekend

trustpilot icoon wasgeurtje header

 

rating varified Get verified

Dailila

Ben er altijd heel blij mee

Ben er altijd heel blij mee, zodra de flesjes op zijn bestel ik gelijk een nieuw voorraadje, kan niet meer zonder

rating varified Get verified

Hester Scherpenzeel

Snel geleverd

Snel geleverd. Zat netjes verpakt. Past in de brievenbus dus je hoeft er niet thuis voor te blijven.

rating varified Get verified

Dirk

Snelle levering

Wij hebben een proefpakket besteld bij Wasgeurtje.nl. Dit pakketje werd binnen enkele dagen geleverd. Vijf verschillende geuren die je toevoegt aan het wasprogramma.

rating varified Get verified

Tamara

de romph

Heerlijk ruikende was, je ruikt het door het hele huis , hopelijk komen er snel nieuwe geuren in grotere verpakking, want een proef setje is zo op. Wil geen anderen wasparfum meer

rating varified Get verified

Mukto

Mukto inc

De was ruikt heerlijk fris en door het proefpakket kun je je favoriete geur uitkiezen. Het proefpakket is goed voor ongeveer 12 wasbeurten. Best een aanrader!