Loading...

wasparfum proefpakket

Category:

14.95

Bent u een liefhebber van geuren en wilt u graag uw wasbeurt naar een hoger niveau tillen? Dan is ons proefpakket het aankoop van uw leven!

Ons proefpakket bevat vijf van onze heerlijke wasgeuren, zodat u de mogelijkheid heeft om kennis te maken met onze gehele lijn. Door de kindveilige dopjes los te draaien en de inhoud in het wasverzachterbakje te legen, wordt het toevoegen van onze geuren aan uw wasprogramma kinderspel.

Na het draaien van uw wasprogramma en het openen van uw wasmachinedeur, zult u direct ontdekken wat uw favoriete Wasgeur(en) zijn. Onze geuren zijn niet alleen heerlijk, maar ze zorgen ook voor een extra frisse en zachte wasbeurt.

Dit proefpakket is niet alleen geschikt voor uzelf, maar ook voor vrienden en familie die houden van een heerlijke geurbeleving bij hun wasbeurt. Het is ook een ideaal cadeau voor elke gelegenheid.

Wacht dus niet langer en bestel ons proefpakket vandaag nog om uw wasbeurt naar een hoger niveau te tillen en uw zintuigen te prikkelen met onze heerlijke geuren.

Loading...

Maak kennis met ons proefpakket.
Het proefpakket bestaat uit 5x 10ml van onze heerlijke wasgeurtjes.

1x 10ml Sundance
1x 10ml Full Moon
1x 10ml Morning Vapor
1x 10ml Blossom Drip
1x 10ml Flower Rain

 

  •  Wasgeurtje zorgt voor een extra lange en heerlijke geur aan uw was.
  •  Wasgeurtje is een toevoeging aan je bestaande wasmiddel.

 

 

Bestel ons wasparfum proefpakket!

Bent u benieuwd naar de geuren van Wasgeurtje? Bestel dan ons wasparfum proefpakket om ze alle vijf uit te proberen. Door dit te doen, komt u erachter hoe lekker onze geuren uw was kunnen laten ruiken. Daarnaast kunt u ook gelijk uw favoriete geur ontdekken. Bestel uw proefpakket met wasparfum dus snel op deze pagina!

Wat zijn de wasgeuren Wasgeurtje precies?
De wasgeuren van Wasgeurtje kunt u het beste zien als een fijne toevoeging op het wasmiddel en de wasverzachter die u al gebruikt. Onze wasparfums zijn dus geen vervanging voor één van deze producten. Met het wasmiddel maakt u uw kleding schoon en met de wasverzachter houdt u het materiaal lekker zacht. Met onze wasparfums geeft u uw kleding een extra lekkere geur, waarmee u zeker weten goed voor de dag zult komen.

Waar bestaat het Wasgeurtje wasparfum proefpakket uit?

Ons klein maar al zo fijne proefpakket met wasparfums geeft u de mogelijkheid om kennis te maken met onze lijn van vijf wasgeuren. Het wasparfum proefpakket bestaat namelijk uit testflesjes van 10 milliliter van onze 5 heerlijke wasgeurtjes.

Dat zijn:

  • Blossom drip
  • Morning vapor
  • Flower rain
  • Sundance
  • Full moon

De inhoud van elk flesje is genoeg om twee volle trommels wasgoed lekker te laten ruiken. Met dit pakket kunt u dus de was van maar liefst tien wasbeurten een heerlijke geur geven.

Hoe kunt u het wasparfum proefpakket gebruiken?

Elke wasparfum zit in een flesje met een dopje dat door kinderen niet gemakkelijk eraf te halen is. Om een wasparfum te gebruiken, hoeft u alleen maar het dopje los te draaien en de halve inhoud van het flesje (5 milliliter) te gieten in het bakje waarin u ook de wasverzachter doet. Vervolgens kunt u gewoon de rest van het wasprogramma instellen, zoals u dat anders ook doet. Heeft u dat gedaan? Laat de wasmachine dan starten met het wasprogramma. De machine doet voor u de rest! Wanneer het wasprogramma is afgelopen, kunt u de wasmachinedeur openen en zal de geur u tegemoetkomen. Het draaien van wasjes is nog nooit zo leuk geweest!

Gebruik het proefpakket en ontdek uw favoriete geur!
Het uitproberen van dit proefpakket wasparfum is ontzettend leuk om te doen. Doordat u nog niet met onze wasparfums bekend bent, is het voor u elke keer weer een verrassing hoe uw was zal gaan geuren. En we beloven u dat u elke keer blij verrast zal zijn. Het zijn namelijk stuk voor stuk heerlijke geuren die niet alleen uw gewassen kleding, maar ook de omgeving onwijs lekker laten ruiken. Het wassen van uw kleding wordt dankzij deze wasparfums een waar feestje. Bovendien komt u dankzij het proefpakket te weten wat uw favoriete geur is. Deze geur kunt u uiteraard gewoon op deze website in een grotere variant bestellen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over Wasgeurtje of het wasparfum proefpakket? Waarschijnlijk hebben we uw vraag op onze Veelgestelde vragen pagina al beantwoord. Neem daar dus zeker even een kijkje! Staat u vraag daar niet tussen? Dan mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, want wij helpen u graag verder!
[trustindex data-widget-id=9a3811833b0098530b5c01ad09]

Allergieën

Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en het verstrekken van informatie aan onze klanten, willen we u op de hoogte stellen van mogelijke allergenen in onze producten. We raden klanten met allergieën aan om de onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan variëren afhankelijk van het specifieke product. Neem bij twijfel altijd contact met ons op voor meer details.

Let op: Kan een allergische reactie op de huid veroorzaken. Vermijd contact met de ogen en de huid. Bij contact grondig spoelen met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen.

Morning Vapor:
Bevat:para-tert-Butylcyclohexylacetaat, Citronellol, 2-Methyl-3-(p-isopropylfenyl)propionaldehyde, Hexylcinnamal, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, 2-Methylundecanal, 1-methoxy-4-(1-propenyl)benzeen, Coumarine, 10-Undecenal. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexylcinnamal.

Sundance:
Bevat: ethylcinnamaat, linalool, limoneen, citronellol, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, benzylsalicylaat, 2,4-dimethyl-3-cyclohexene-1-carboxaldehyde, octahydrocyclododecannone, 1-(2,6,6-trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one. Kan allergische reacties veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, amylcinnamal, benzylsalicylaat, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexylcinnamal, limoneen, linalool.

Flower Rain:
Bevat: Hydroxymethylpentylcyclohexencarboxyaldehyde, Hexylcinnamal, Benzylsalicylaat, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buteen-2-on, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Oxacyclohexadecan-2-on, Linalool, Coumarine, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthyl)ethanon, Citronellol, Limoneen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, alpha-isomethylionon, benzylsalicylaat, citronellol, coumarine, hexylcinnamal, hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde, limoneen, linalool.

Blossom Drip:
Bevat: para-tert-Butylcyclohexylacetaat, Citronellol, 2-Methyl-3-(p-isopropylfenyl)propionaldehyde, Hexylcinnamal, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, 2-Methylundecanal, 1-methoxy-4-(1-propenyl)benzeen, Coumarine, 10-Undecenal. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexylcinnamal.

Full Moon:
Bevat: 2-Benzylideneheptanal, para-tert-Butylcyclohexylacetaat, Linalool, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, Citronellol, 2-Methyl-3-(p-isopropylfenyl)propionaldehyde, 2-Methylundecanal, Cinnamylalcohol, 2,6-Octadien-1-ol 3,7-dimethyl- (2E), Coumarine, 10-Undecenal, limoneen, Fenol 2-methoxy-4-(2-propenyl), Nerol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, Alpha-isomethylionon, Amylcinnamal, Butylphenyl Methylpropionaat, Cinnamylalcohol, Citronellol, Coumarine, Eugenol, Geraniol, Limoneen, Linalool.