Blossom Drip

Categorie:
trustpilot icoon wasgeurtje header

Google reviews | 1400+ reviews

 14,95

Direct leverbaar
🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.

Fris: Siberische dennennaalden, meidoorn, cylaam en wilde lelietje-van-dalen

Zacht: Rozenblaadjes, lila en sterani

Musk: Amerikaanse cederhout, tonka boon en witte musk

Inhoud 100 ML

Icon met een afbeelding van een bezorgwagen en een vinkje, wat aanduidt dat wasgeurtje.nl gratis verzending aanbiedt op alle wasparfums.

Gratis

verzending

Icoon van een medaille met een lintje dat staat voor uitzonderlijke kwaliteit, wat de hoogwaardigheid van de producten op wasgeurtje.nl benadrukt.

Uitzonderlijke

kwaliteit

Icoon van een geuropener met geurdeeltjes eromheen, duidt op de langdurige geurervaring van de wasgeurtjes.

Langdurige

geurervaring

Icoon van de planeet aarde met een plant, symboliseert het gebruik van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Milieuvriendelijke en

duurzame materialen

Maar dat is nog niet alles: om onze Blossom Drip geur tot een geheel te maken, hebben we een lichte toets van transparant hout gecombineerd met witte musk. Dit zorgt voor een extra luxe en sensuele touch, waardoor u en uw omgeving nog wekenlang van deze heerlijke geur kunnen genieten.

Met onze Blossom Drip wasgeur wordt uw dagelijkse wasbeurt een ware beleving, waardoor u zich iedere dag weer fris en verkwikt voelt. Wacht dus niet langer en ervaar zelf de luxe en verrijking die onze Blossom Drip geur u kan bieden! Bestel vandaag nog en voeg deze heerlijke toevoeging toe aan uw was.

Waarom Blossom Drip zo Speciaal is

  • Gaat tot 40+ wasbeurten mee
  • Delicaat floral aroma
  • Langdurige geur
  • Unieke geur

Product Details

Informatie over allergenen in onze producten

Als onderdeel van onze toewijding aan transparantie en het verstrekken van informatie aan onze klanten, willen we u op de hoogte stellen van mogelijke allergenen in onze producten. We raden klanten met allergieën aan om de onderstaande informatie zorgvuldig door te nemen. Houd er rekening mee dat deze informatie kan variëren afhankelijk van het specifieke product. Neem bij twijfel altijd contact met ons op voor meer details

Allergieën

Let op: Vermijd contact met de ogen. In geval van contact, spoel grondig met water. Buiten bereik van kinderen houden. Niet inslikken. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Bevat: para-tert-Butylcyclohexylacetaat, Citronellol, 2-Methyl-3-(p-isopropylfenyl)propionaldehyde, Hexylcinnamal, 2-(4-tert-butylbenzyl)propionaldehyde, 2-Methylundecanal, 1-methoxy-4-(1-propenyl)benzeen, Coumarine, 10-Undecenal. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat (verordening 648/2004): >50% parfum, Methylpropional, Citronellol, Coumarine, Geraniol, Hexylcinnamal.

Voorzichtigheid Geboden

Hanteren van wasparfum vereist aandacht. Hoewel het product veilig is bij correct gebruik, kan het bijtende eigenschappen hebben als het op onbedoelde oppervlakken komt door de pH-zuren. Giet het zorgvuldig in het wasverzachterbakje van uw wasmachine. Mocht u toch knoeien, maak het dan direct schoon om uw oppervlakken te beschermen.

Hoe gebruik je onze Blossom Drip?

Transformeer je wasroutine met Blossom Drip wasparfum, een betoverende aanvulling op je gebruikelijke wasmiddel. Voeg simpelweg enkele druppels toe aan het wasverzachtercompartiment voor een verfrissende geurbeleving. Slechts een kleine hoeveelheid, tot 5 ml, volstaat om een hele wasmachine vol kleding te hullen in de heerlijke geur van Blossom Drip. Maak van je wasmoment een geurig avontuur met Blossom Drip wasparfum.

Blossom Drip

Wilt u uw dagelijks leven verrijken met een heerlijke geurbeleving bij elke wasbeurt? Dan is onze Blossom Drip wasgeur het perfecte luxe product voor u!

Onze Blossom Drip geur is een stralende geur, gecreëerd door een boeket witte bloemen te combineren met de zachte geur van Sibirische dennen. Het hart van de geur wordt gevormd door de combinatie van rozen en een intense aroma van anijs en seringen. Dit zorgt voor een heerlijk bloemige geurbeleving bij elke wasbeurt.

Blossom Drip

 14,95

🌺 Verdien 15 punten bij deze betoverende aankoop en ruil ze in voor hemelse geuren.